پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

چگونه زبان ترکی را یاد بگیریم ؟

بهترین سایت آموزش زبان ترکی به زبانی ساده و به شیوه زبان مادری

چگونه زبان ترکی را یاد بگیریم ؟

۱۱۸ بازديد

سلام دوستان و همراهان صفحه زبان نصرت طبق درخواست شما عزیزان جهت ارائه دروس رایگان برای یادگیری زبان های مختلف اینک با آموزش رایگان زبان ترکی در خدمت شما هستیم. مجموعه زبان ترکی همانند دیگر زبان ها تهیه شده در ۱۰۸ درس می باشد که طبق برنامه پیش بینی شده این دروس در ۱۱ پست و در زمان های تعیین شده در اختیار شما عزیزان قرار می گیرند. آموزش زبان ترکی رایگان تصویری درس ۱ تا ۱۰ اولین پست از مجموعه رایگان زبان ترکی است که شامل ۱۰ درس با لغات و موضوعات مختلف می باشد و به آموزش زبان ترکی در سطح مقدماتی می پردازد.

همراهان توجه داشته باشید هدف ما از ارائه آموزش های رایگان یادگیری مقدماتی مکالمه زبان ترکی است در صورتی که شما این زبان را تا سطح متوسط آموزش دیده اید بهتر است از مجموعه های پیشرفته آموزش زبان ترکی استفاده کنید.

 

اکثر افراد همیشه برای یادگیری یک زبان جدید دچار مشکل می شوند و در ابتدای راه یادگیری زبان دوم را سخت و در برخی مواقع ناممکن می دانند و به همین خاطر از اموختن زبان جدید خودداری می کنند اما طبق تحقیقات صورت گرفته ثابت شده است که اگر فرد هدف خود را از یادگیری زبان دوم مشخص کند به راحتی می تواند به آموختن بپردازد. زبان ترکی یکی از شیرین ترین و آسان ترین زبان های زنده می باشد که افراد زیادی مایل به یادگیری آن هستند و از راه های مختلفی برای آموزش استفاده می کنند که ما در اینجا برای اینکه شما را در یادگیری زبان ترکی یاری رسانده باشیم به بیان چند ترفند برای آموختن راحت ترکی در زمان کوتاه می پردازیم . توجه داشته باشید زبان ترکی زبانی با قاعده و منظم است و لغات آن بیشتر از فارسی ، عربی و انگلیسی نیست به همین خاطر یادگیری آن ساده و آسان می باشد.

 

۸ ترفند یادگیری زبان ترکی در زمان کوتاه

اگر مایل به یادگیری زبان ترکی هستید و راه های مختلف را امتحان کرده اید و نتیجه دلخواه را به دست نیاورده اید بهتر است به مطالعه ۸ ترفند زیر بپردازید و آنها را در برنامه کاری خود برای یادگیری زبان دوم به کار ببرید.



۱- هدف خود از یادگیری زبان را مشخص کنید.

اولین گام برای شروع یادگیری یک زبان جدید تعریف هدف خود می باشد و بعد از آن مشخص کردن نقشه راه بر اساس هدفتان است. از جمله دلایلی که افراد را مشتاق به یادگیری زبان ترکی می کند عبارتند از (سفر به کشورهای ترکی زبان ، ادامه تحصیل در دانشگاه های ترکی زبان ، گسترش دامنه اطلاعات فردی ،مشاهده فیلم و علاقه به آهنگ های ترکی ،تجارت و …) حال شما به عنوان یک آموزنده باید هدف خود را مشخص کنید تا بتوانید با اراده کامل به یادگیری بپردازید و در میان راه هیچ گونه دلزدگی نداشته باشید.

۲- خود را در معرض زبان جدید قرار دهید.

این گزینه به این مفهوم است که در این مرحله باید کلمات و عبارت های زبان ترکی را در محیط اطراف خود و در معرض دید قرار دهید.که این کار اثری بسیار قوی و مثبت در روند پیشرفت شما دارد. برای این منظور در نقاط مختلف منزل خود یادداشت های کوچکی را روی اشیا قرار دهید که نام آنها به زبان ترکی بیان شده باشد با این کار به صورت مداوم در معرض زبان جدید قرار می گیرید. برای نام گذاری اشیاء مختلف به زبان ترکی از لغت نامه استفاده کنید. 



۳- برای یادگیری زبان همراه مناسبی انتخاب کنید.

داشتن همراه خوب برای یادگیری زبان نقش موثری در ارتقای انگیزه دارد،زیرا چنین حالتی باعث ایجاد موقعیت چالشی در به کارگیری آموخته ها می شود و همچنین برای رفع ایرادهای موجود توسط طرف مقابل فراهم می شود. یک همراه مناسب فردی است که خود زبان ترکی را آموخته یا در حال یادگیری آن باشد.

۴- از چالش های مختلف استفاده کنید.

بعد از تعیین هدف در یادگیری زبان باید از راهنما استفاده شود که این راهنماها می توانند به صورت موقعیت چالشی ایجاد شوند. که یک نمونه ساده از این چالش ها ،استفاده از لغات یاد گرفته شده در موقعیت های واقعی می باشد.

۵- از آموخته های خود استفاده کنید.

این حالت به این منظور است که در فرآیند آموزش زبان جدید ،حتما تمرین و تکرار داشته باشید و به مقایسه بین زبان جدید با زبان های دیگر بپردازیدو تفاوت و شباهت ها را بیابید به این صورت که اگر لغت یا کلمه ای در زبان ترکی همانند زبان انگلیسی بود برای یادگیری بهتر از عبارت “آه، این شبیه به…” استفاده کنید.


۶- زبان را قورت دهید.

برای یادگیری بهتر ،زبان را در کلیه بخش های زندگی مانند غذا، فیلم، موسیقی، تفریح و … قرار دهید، که با این کار ذهن فرد ورزیده تر می شود و باعث افزایش علاقه و انگیزه نیز می شود.

۷- یادگیری زبان ترکی را به یک سرگرمی تبدیل کنید.

یادگیری زبان ترکی یا هر زبان دیگری را به یک سرگرمی و تفریح تبدیل کنید تا از یک نواختی در آموزش زبان و در نتیجه دلزدگی از یادگیری خودداری کرده باشید. بهترین راه این است که یادگیری زبان خارجی را به صورت عادت تبدیل کنید و هر روز در ساعت مشخصی به یادگیری بپردازید. 

۸- از منابع گوناگون استفاده کنید.

زبان جدید همانند زبان مادری، دارای منابع گوناگونی است. به این منظور که علاوه بر استفاده از کتاب ها، پکیج های کامپیوتری آموزش زبان و اپلیکیشن ها، برای تقویت گفت و شنود خود از برنامه های رادیویی ترک زبان و تفسیرهای فوتبال و … نیز استفاده کنید.

۰ ۰

یادگیری نکات اولیه گرامر

۱- بخش های مختلف هر زبان را بشناسید

basics of grammar

این ها همان انواع کلماتی هستند که زبان های خارجی را می سازند و تقریبا در همه زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، عربی، ترکی و … مشترک هستند. منظورمان، اسم، فعل، قید، صفت، حروف اضافه، ضمیرها، پیشوندها و پسوندها هستند.

  • اسم ها: کلماتی هستند که یک عملی را در جمله انجام می دهند. مثل یک شخص، مکان، حیوان، چیز، مفهوم و… (که در هر زبانی ممکن است متفاوت باشند)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.